WELCOME TO HET PLANTENPANDJE

 

 

Wij zijn Felice en Yvon, de eigenaressen van het plantenpandje. Zoals je misschien wel verwacht, zijn we plantenliefhebbers. We hebben thuis een enorme collectie aan (bijzondere) planten en in de laatste jaren is deze verzameling behoorlijk gegroeid.

 

Felice haar favoriete plant uit haar eigen collectie is de Anthurium Magnificum, want deze heeft net een prachtig nieuw blad aangemaakt. Vraag je het haar morgen nog een keer, dan zul je waarschijnlijk een ander antwoord krijgen... Haar favo genus (soort) blijft toch altijd wel de Scindapsus, hoewel ze Anthuriums en Begonia's toch ook wel heel erg tof vindt. Kortom: ze kan niet kiezen.

 

Tot de favorieten van Yvon behoren de Syngonium Red Spot Tricolor, de Philodendron Joepii en de Monstera Aurea. Maar ook voor haar is het heel lastig om al die andere prachtige exemplaren niet als favoriet te benoemen! Haar plantenkamer puilt uit en je voortbewegen is amper mogelijk zonder een plant om te stoten. Tijd voor een extra ruimte dus! 

 

We zijn begonnen met de winkel om onze passie voor planten te delen. We hopen mensen te kunnen helpen en te enthousiasmeren hun eigen urban jungle zo in te richten dat ze er heel gelukkig van worden!

 

Liefs, Felice & Yvon